Unboxing Goodie bag Gift Suite (Dutch)

Eergister was ik op het Gift Suite event georganiseerd door Friends of the Brands in het Sofitel The Grand hotel in Amsterdam. Dit is altijd heel goed verzorgd tot in de puntjes, supergezellig en echt iets waar ik toch wel naar uitkijk. Want naast dat er altijd leuke mensen aanwezig zijn, het ontzettend gezellig is wordt je daar echt altijd super verwend. Met behandelingen maar ook met cadeautjes! Je krijgt aan het eind namelijk een gigantische goodiebag mee naar huis. Ik postte na het event een foto van de goodiebags op mijn instagram en kreeg masaal vragen voor een unboxing video. Dus hierbij een unboxing video!! Enjoy!

LoveandKissesTatjanaSmall

 


Related Posts

Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)

Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)

Ik heb zulk geweldig nieuws! Sommigen van jullie hebben het misschien al gezien op Instagram, Twitter, Facebook of op TV maar ik zit in de finale van de Miss Nederland verkiezing! Van 5000 meisjes zijn er 13 uitgekozen en daar ben ik er 1 van. […]

Wat is buitenspel? (Dutch)

Wat is buitenspel? (Dutch)

Morgen speelt Nederland in de halve finale tegen Argentinië. Een hele spannende wedstrijd en natuurlijk gaat Nederland weer winnen. Ik geniet er zo ontzettend van hoe sport zoveel mensen bij elkaar brengt. Je ziet wereldwijd mensen bij elkaar komen om gezamelijk, vol met passie een […]6 thoughts on “Unboxing Goodie bag Gift Suite (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.