3 x heerlijke Infusion Thee (Dutch)

3 x heerlijke Infusion Thee (Dutch)

De marks & Spencer heeft vaak leuke dingen op de food afdeling. Zo vond ik laatst ook deze schattige doosjes met thee. Ik heb drie smaken gehaald ‘Calming’, ‘Strawberry & Rasberry’ en ‘Detox’. Ik vind de verpakking er super schattig uitzien en was ook erg benieuwd naar de verschillende smaken.

De Detox thee thee2De 3 hoofdkruiden die in deze thee zijn gebruikt zijn Brandnetel, paardebloem en distel. Deze 3 kruiden zijn heel belangrijk bij het schoonmaken van je lever, gal en darmstelsel. Je lever is de grote filter van je lichaam dus wanneer deze is schoongemaakt, kan je o.a.bloed beter gezuiverd worden en dit zorgt er weer voor dat de rest van je lichaam schoon gemaakt wordt. Je zult je fitter voelen en meer energie hebben ook zal je gewoon overall lekkerder in je vel zitten. Aan de buitenkant zul je merken dat je huid er mooier uitziet, je ogen meer stralen en je buik platter is omdat de overtollige troep uit je darmen is. Dit is dus een fijne, milde detox thee. Mild omdat hij er niet voor zorgt dat je in haast naar de wc rent, maar dagelijks een kopje van deze thee je helpt je lichaam schoner te houden. Een supergoed alternatief voor een grote, heftigere detox. Natuurlijk is het dan niet de bedoeling dat je een patatje eet en dan denkt alles weer “goed” te maken door deze thee te drinken. Dat is niet hoe het werkt, het is geen afval thee! Een goed gebalanceerd dieet en voldoende beweging in combinatie met deze thee werkt het allerbeste.

De Calming thee Thee3De Calming thee zorgt er (zoals de naam al zegt) voor dat je kalmer wordt, je beter kunt ontspannen en het stresslevel in je lichaam verminderd zodat je je een heel stuk rustiger voelt. De hoofdkruiden in deze thee zijn kamille, lindebloem en lavendel. 3 bloemen/kruiden die erom bekend staan om je te ontspannen. Superlekker om te drinken na een drukke dag of voor het slapen gaan. Het zorgt ervoor dat je makkelijker in slaap kunt vallen. Vooral een aanrader voor mensen (zoals ik) die, wanneer ze in bed liggen, nog hele to-do lists in hun hoofd afgaan en daardoor nog een paar uur langer wakker liggen. Drink deze thee, neem een ontspannende douche, ga in bed liggen, doe je ogen dicht en focus je op je rustige, kalme ademhaling. Sweet dreams <3

De Strawberry & Rasberry theethee4Deze thee heeft geen speciaal doel (zoals detoxen of kalmeren) maar hij is wel gewoon superlekker! Hij ruikt heerljk fruitig en hij is roze. Hij smaakt heel lekker fruitig naar aardbeien en frambozen. Nom nom nom. Een lekkere thee en ook weer zonder caffeine. Wat ik zelf echt heerlijk vind om te doen op warme dagen is om een grote kan van deze thee te zetten, het volledig af te laten koelen, er dan aardbeien en frambozen en wat verse blaadjes munt en wat ijsklontjes aan toe te voegen en je hebt een heerlijke alcoholvrije zomerse cocktail. Heel simpel maar ziet er toch fancy-schmancy uit.

Thee51 ding, op de verpakking van de aardbeien/frambozen thee staat dat je het zakje tussen de 3 en 5 minuten moet laten trekken. Let hier een beetje op want hij wordt al heel snel te sterk. Afhankelijk van je smaak kun je de thee natuurlijk zo sterk maken als je zelf wilt. Maar ik vind 2 minuten al lang genoeg voor 1 kopje thee. Voor een hele kan zul je het waarschijnlijk wel iets langer moeten laten trekken. Enjoy!

LoveandKissesTatjanaSmall


Related Posts

Mijn ochtendritueel met citroenen (Dutch)

Mijn ochtendritueel met citroenen (Dutch)

Iedere ochtend zodra ik wakker word, nog voordat ik iets anders doe heb ik een vast ritueel. Dit is het drinken van een glas warm water met citroensap. Ik doe dit echt al jaren en het is supergoed voor je lichaam. Er zitten zo goed […]

Simpele lever en gal Detox (Dutch)

Simpele lever en gal Detox (Dutch)

Paaseitjes, chocolade-bunny’s en paas stollen. Pasen is voorbij en dat is het perfecte moment om je lichaam te cleansen met een detox. Velen hebben een negatief beeld van een detox, maar het is helemaal niet zo heftig als het klinkt. Ik probeer minimaal 1 keer […]4 thoughts on “3 x heerlijke Infusion Thee (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.