Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)

Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)

Ik heb zulk geweldig nieuws! Sommigen van jullie hebben het misschien al gezien op Instagram, Twitter, Facebook of op TV maar ik zit in de finale van de Miss Nederland verkiezing! Van 5000 meisjes zijn er 13 uitgekozen en daar ben ik er 1 van. Lees snel verder over hoe mijn Miss Nederland avontuur tot nu toe is gegaan.


Het begon allemaal maanden geleden met een inschrijving via de Miss Nederland website. Mijn mooie mama heeft vroeger ook Miss verkiezingen gewonnen en vertelt daar altijd zulke mooie verhalen over, dat ik besloot ook maar een keer mee te doen. Mijn moeder deed vooral lokale Miss verkiezingen, maar ik vond dat als ik het ging proberen ik wel meteen voor de grootste wilde gaan; DE Miss Nederland verkiezing. Ik doe natuurlijk al modellenwerk, maar een Miss verkiezing is toch net even iets anders. Zo is het lopen op de catwalk bijvoorbeeld tijdens een fashionshow heel anders dan het lopen en poseren tijdens een Miss verkiezing. Anders, maar wel ook heel leuk.

Ik had me dus ingeschreven en hoorde toen heel lang niets. Tot ik op een ochtend wakker werd, mijn mail checkte en ineens een e-mailtje vond met dat ik door de eerste selectieronde heen was. Wow, wat vet! Ik moest nu allemaal persoonlijke gegevens, motivatiebrieven en heel veel andere dingen over mezelf opsturen en daarbij ook foto’s van mezelf zonder make-up. Dit moesten we doen zodat de jury van de Miss Nederland kan zien of je ook meer kunt dan alleen maar lief lachen. Een Miss moet namelijk niet alleen mooi, maar ook intelligent zijn en daarnaast ook bepaalde talenten bezitten. Miss Tatjana - Miss Nederland verkiezing voorrondenNadat ik dit had opgestuurd begon het al een stuk spannender te worden. Zou ik nu misschien weer door zijn? Of ben ik toch niet wat ze zoeken? Ik hoorde een paar weken niets en jahoor weer werd ik wakker met een bericht dat ik door deze selectieronde heen was gekomen!
Miss Tatjana - Miss Nederland verkiezing voorronde 2Wow! Ik was door! Nu werd ik uitgenodigd om samen met heel veel andere mooie meiden naar de officiële Miss Nederland castingdag te komen. Wat spannend! Nu werd het toch wel heel officieel allemaal en begon ik al een klein beetje kriebeltjes in mijn buik te krijgen.
Ik en 30 andere meisjes werden uitgenodigd om bij de ‘Frank en Vrijdag Show’ van radio 538 aanwezig te zijn. Dit was heel erg gezellig. Miss Tatjana - Miss Nederland verkiezing radio 538
Miss Tatjana - Miss Nederland verkiezing radio 538.2Hier maakte ik ook kennis met de mooie Kim Kötter.
Miss Tatjana - Miss Nederland verkiezing Kim KötterOp 8 september was het dan zover, de grote castingdag. We moesten hier ‘s morgens vroeg al aanwezig zijn en de hele dag door waren er afvalronden. Ik heb al veel dingen gedaan, maar dit was 1 van de meest zenuwslopende dingen ever! Deels omdat ik natuurlijk heel erg graag door wilde, maar ook deels omdat er zo ongelooflijk veel mooie meiden waren. Daar kwam dan ook nog is bij de er na elk onderdeel superveel meiden afvielen en naar huis moesten. Bij binnenkomst kreeg iedereen een T-shirt van de Miss Nederland verkiezing castingdag en een naamplaatje.Miss Tatjana voorrondeHet begon met een voorstelronde, waarin je moest vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij Miss Nederland zou moeten worden. Hierna volgde de bikinironde en waren er verschillende workshops en gesprekken. Na elke ronde vielen er steeds meisjes af. Oh wat was dit zenuwslopend. Het was superleuk allemaal, maar je houdt de hele tijd in je achterhoofd dat er straks weer meisjes afvallen en daar zou je zomaar bij kunnen zitten. Bij de laatste afvalronde kreeg ik te horen dat ik 1 van de gelukkige 13 meisjes ben die door is naar de finale van de Miss Nederland verkiezing!!!!Miss Tatjana finalisteHet witte shirt werd omgewisseld met een roze Miss Nederland finaliste shirt. En we moesten meteen naar haar en make-up voor een eerste fotoshoot en interview. Dit interview werd uitzonden bij RTL Boulevard. Klik hier om mij bij RTL Boulevard te zien. In december is de uiteindelijke finale en ik hoop echt heel erg dat ik win! *fingers crossed* Wat een ongelooflijke grote eer zou het zijn om als Miss Nederland ons mooie land te mogen vertegenwoordigen?!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Wat is buitenspel? (Dutch)

Wat is buitenspel? (Dutch)

Morgen speelt Nederland in de halve finale tegen Argentinië. Een hele spannende wedstrijd en natuurlijk gaat Nederland weer winnen. Ik geniet er zo ontzettend van hoe sport zoveel mensen bij elkaar brengt. Je ziet wereldwijd mensen bij elkaar komen om gezamelijk, vol met passie een […]

Hannah giveaway! (Dutch)

Hannah giveaway! (Dutch)

Om te vieren dat er weer nieuwe posts komen op mijn Dancyfood, heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik mag van Hannah een superfijn huidverzorgingspakket twv 187,25 euro weggeven! Lees snel verder om te zien hoe je dit pakket kunt winnen.16 thoughts on “Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.